RİZE / İYİDERE - Büyükçiftlik İlkokulu

Okulumuzda Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşu

Okuluz öğrencileri, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimiz için tek yürek oldu. Şehitlerimizi saygı ile yad ettik.Bölücü terör örgütü ile askerlerimiz arasında çıkan çatışma sonucunda 9 vatan evladımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizler şu an bu bayrağın altında özgürce marşımızı okuyabilelim diye vatanın her karış toprağını kutsal bilerek görev yapan; bizlerin bu sıralarda rahatça eğitim alabilmesi için anasından, eşinden, çocuğundan vazgeçerek şehitlik mertebesine ulaşan yiğitlerimiz var. Bizler ne yapsak da onların hakkını ödeyemeyiz ancak bize düşen onların canları pahasına emanet bıraktığı vatana sahip çıkmak ve korumaktır. Çocuklarımızın da bu vatana en iyi şekilde sahip çıkacağına olan inancımızla aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.

16-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 02.03.2024 10:14 - Görüntülenme: 43